Selectionata Bucurestiului la rugby a pierdut cu scorul de 39-29 meciul jucat impotriva formatiei galeze Newport Dragons, in cadrul celei de-a patra etape a grupei A a Cupei Challenge. Diferenta cu care au pierdut bucurestenii este totusi mica, avand in vedere ca in partida tur, disputata in urma cu o saptamana, scorul a fost 66-10 in favoarea galezilor.

Partida s-a disputat pe stadionul Ghencea II, iar Selectionata Bucurestiului a reusit sa mai obtina un punct bonus, dupa ce avea deja cinci puncte, de la intalnirea cu francezii de la Bayonne. Bonusul a fost obtinut datorita celor cinci eseuri inscrise in partida cu galezii, iar romanii au fost foarte aproape de primirea unui alt punct, daca ar fi pierdut la o diferenta mai mica de sapte puncte.

Antrenorul bucurestenilor, Marin Mot, s-a declarat multumit de jocul practicat de echipa sa si de faptul ca impotriva unor echipe puternice, elevii sai au reusit sa faca fata in teren. "Eu cred ca puteam obtine si mai mult in fata celor de la Newport. Am facut un joc bun, mai ales in partea a doua a meciului, insa ne-a lipsit increderea in noi la un moment dat. in fata unor formatii puternice, precum Newport si Bristol, am aratat ca putem juca de la egal la egal, ceea ce acum cativa ani nu cred ca se putea. Se vede in mod clar un progres in jocul echipei noastre. Sper sa continuam tot asa", a declarat antrenorul selectionatei Bucurestiului.

Reprezentanta noastra in Cupa Challenge la rugby ocupa locul al treilea in grupa, cu sase puncte. Ultimele doua partide vor avea loc pe 12 si 19 ianuarie 2007, cu Bayonne, respectiv Bristol, ambele disputandu-se deplasare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.