Stelistul Carlos Alberto Fernandes vrea sa apere din nou in Portugalia, dar se plinge ca nu are oferte, informeaza publicatia Sportugal. "Vreau sa revin in Portugalia, dar nu am nicio oferta, din pacate. Altfel, cine credeti ca-si mai doreste sa ramina la un club (n.r. Steaua), dupa ce aude ce comentarii am auzit eu. Chiar daca au fost si pareri de rau pentru acele acuzatii, sustin in continuare ca vreau sa plec de la Steaua", a spus Carlos.

Portarul portughez a afirmat ca situatia sa se va clarifica saptamina viitoare, dupa ce va studia impreuna cu impresarul sau toate ofertele si posibilitatile. "Tot ce stiu este ca mai am contract cu Steaua, dar astept ca saptamina viitoare sa se decida ce si cum. Mi-ar placea sa ma intorc in Portugalia. Am propuneri din strainatate, dar secretul este sufletul afacerilor. Singura mea dorinta este ca vreau sa joc. Mi-ar placea sa joc in campionate precum cele din Spania, Italia sau Anglia, care sint cele mai bune in acest moment", a afirmat Carlos.

Publicatia portugheza a notat ca portarul Carlos, care va petrece Sarbatorile de iarna alaturi de familie si prieteni, nu a exclus nici varianta de a continua in Romania, dar la o alta echipa decit Steaua. Din moment ce Gaev a parasit Dinamo, iar Matache e prea slab, n-ar fi exclus sa auzim ca se poarta (pentru poarta) tratative cu cei din Stefan cel Mare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.