Fostul director general al clubului din Stefan cel Mare a anuntat ieri ca va reveni la Dinamo, in calitate de investitor. "Am plecat de la Dinamo pentru ca am simtit, la momentul respectiv, ca nu toata lumea ii vrea binele acestei echipe. Un alt aspect, si cel mai important, l-au reprezentat banii, fiindca in acea perioada doar trei persoane investeam: eu, Cristi Borcea si Nicolae Badea. Nu am nimic personal cu actualii actionari, ma intereseaza doar ca lucrurile sa mearga bine. Din aceasta cauza, anunt in premiera ca pe 15 ianuarie 2007 voi reveni ca actionar al noii societati. Asta am discutat cu Cristi Borcea, caruia i-am spus ca, daca la finalul turului vom fi pe primul loc, la patru puncte diferenta de Steaua si Rapid, ma voi intoarce", a declarat, pentru NewsIn, fostul oficial al "cainilor".

Netoiu a precizat ca, desi a parasit clubul din Stefan cel Mare cu un gust amar, a ramas un fidel suporter al gruparii dinamoviste. "Eu iubesc aceasta echipa mult mai mult decat asa-zisii suporteri, aici ma refer la actualii actionari, care in momentul de fata ies prin presa si se bat cu pumnul in piept. Daca nu era asa, si imi urmaream doar interesul, atunci puteam sa stau bine mersi in functia de conducator si sa ma intereseze doar bussiness-ul. Am trait zece ani minunati la Dinamo si nu m-a lasat sufletul sa-mi bat joc", a mai spus "Comandantul".

Dupa cum se stie, la inceputul actualului sezon, Gigi Netoiu a decis sa-si retraga sprijinul financiar de la Dinamo si a demisionat si din functia de director general, in urma uni conflict cu actualii actionari ai noii societati pe actiuni. Totodata, Netoiu a precizat ca doreste sa preia si pachetul majoritar al actiunilor la FC National. "In momentul de fata inca nu sunt actionarul majoritar al lui FC National, vreau sa rezolv mai multe probleme, dupa care ne vom aseza la masa trativelor. Sper ca in cel mai scurt timp sa ma intalnesc cu Constantin Iacov si sa vedem care sunt posibilitatile prin care eu sa preiau pachetul majoritar de actiuni ale clubului din Cotroceni", a declarat Netoiu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.