George Copos a inceput sa aiba probleme cu actiunile la SC Rapid SA. Suparat pe felul cum este tratat fiul sau in Giulesti, Mircea Lucescu este dispus sa-i cedeze lui Razvan actiunile pe care le detine oficial la Rapid (3,92%), dorind sa-i dea o palma morala lui Copos
Situatia la Rapid este departe de a fi lamurita. Increngatura de actionari gandita de George Copos ii poate provoca acestuia serioase neplaceri. Dupa furtuna intr-un pahar cu lapte provocata de Jean Valvis, care a plasat un numar infim de actiuni la suporteri, un alt actionar poate intoarce armele.

Conflictul dintre George Copos si actualul antrenor al echipei ii poate pune in cap primului toata familia Lucescu. Cel mai suparat din toata povestea este Mircea Lucescu, acesta chiar sfatuindu-si fiul sa plece din Giulesti si sa nu mai inghita toate umilintele. Chiar daca Rapidul a ratat calificarea in primavara europeana, "Il Luce" considera ca fiul lui nu are de ce sa plece cu fruntea plecata de la Rapid, pentru ca a facut lucruri extraordinare la echipa. La prima vedere, nu este nici o problema pentru Copos ca se supara prietenul sau Mircea, dar avand in vedere ca acesta detine oficial 3,92 % din actiunile la societatea comerciala Fotbal Club Rapid SA, pot aparea mici probleme.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.