Dinamo a terminat grupa pe locul doi, dupa ce a pierdut in urma unui joc dezastruos cu 1-3 in fata lui Tottenham

Parcursul impecabil al lui Dinamo din acest sezon s-a pierdut in ceata londoneza. "Ciinii", deja calificati in saisprezecimile Cupei UEFA, au terminat in genunchi ultimul meci al grupei, 1-3 in fata lui Tottenham, ceea ce a stirnit minia antrenorului Mircea Rednic, care si-ar fi dorit o victorie in Anglia pentru a incheia grupa pe primul loc.

"Unii dintre jucatorii nostri erau deja in vacanta in timpul meciului. Am discutat despre atitudine inainte de joc. Am spus ca Tottenham era cea mai buna echipa din grupa, ca s-au cheltuit multi bani pe jucatorii lor. Sper sa o vad din nou pe Tottenham in semifinale", a declarat Mircea Rednic la finalul meciului, fara a se feri sa nominalizeze: "Stefan Radu, Cristea, Moti au evoluat mai slab la Londra. Sa se gindeasca la ce vor face incepind din luna ianuarie, pentru ca la ce jucatori vom aduce, sa fie fericiti daca vor fi rezerve".

Evolutia lamentabila a jucatorilor dinamovisti s-a resimtit puternic si la nivelul conducatorilor, care s-au inserat si ei pe lista vinovatilor. "Sint dezamagit de prestatia echipei in acest meci. Jucatorii nostri nu s-au concentrat deloc la jocul cu Tottenham. Alaturi de fotbalisti, am gresit si eu, cind am fost de acord sa petrecem, dupa partida de la Tirgu-Jiu", a recunoscut Cristi Borcea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.