Scotienii au prima sansa in transferul atacantului stelist

Lupta dintre cele doua rivale, Glasgow Rangers si Celtic Glasgow pentru achizitionarea lui Nicolae Dica ar putea fi cistigata de prima. Dupa ce, ieri, Sport Total scria de interesul celor doua grupari scotiene, a venit si confirmarea, Rangers fiind, se pare in pole-position. Dupa cum informeaza site-ul britanic www.4thegame.com, antrenorul Paul LeGuen si-l doreste pe golgeterul Stelei.

"Dica este un fotbalist cu experienta in Europa, care reuseste goluri spectaculoase, multe dintre ele din lovituri libere. De aici si comparatia cu Gheorghe Hagi. Aflat la 16 puncte in spatele rivalilor de la Celtic, managerul Paul LeGuen doreste sa aduca doi, trei jucatori valorosi, iar fanii se asteapta ca, pe linga Dica sa mai vina cel putin un jucator", scrie sursa citata. Scotienii sint deja calificati in primavara europeana a Cupei UEFA, fapt ce l-ar putea determina pe stelist sa accepte transferul.

"Cele doua echipe puternice din Scotia se intereseaza de Dica. Nu este inca o oferta concreta, dar nu o sa mai treaca mult si o sa fie. Pretul e mult mai mare decit ce ofera echipa din Anglia", declara acum doua zile impresarul Dumitru Tudor, cel care ar urma sa intermedieze tranzactia. Din cite se pare, scotienii ar fi dispusi sa plateasca aproximativ sapte milioane de euro pentru Dica.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.