Seful ligii s-a contrazis imediat, spunand ca a avertizat ca nu are incredere in corectitudinea grecilor
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-a laudat ieri ca a prevazut corect faptul ca Panathinaikos va pierde fara drept de apel la Paris. In calitate de vicepresedinte al FRF, adica oficial de rang inalt, Mitica s-a vrut diplomat, dar pana la urma tot a scapat "porumbelul": "Nu pot spune ca a fost blat la PSG cu Panathinaikos. Dar ma pot lauda ca s-a adeverit ceea ce spusesem inaintea acestui meci, ca eu nu am incredere in echipele grecesti si in corectitudinea lor", a afirmat presedintele ligii.

Altfel, Dragomir, prezent in acest an la toate deplasarile lui Dinamo in Cupa UEFA, s-a dat ocupat la Parlament pentru a-si justifica absenta de la Londra. "Pentru Dinamo, nu mai conteaza meciul cu Tottenham. Sunt deja calificati in primavara europeana si nici una dintre echipe nu prea mai are pentru ce sa lupte. Eu nu am mers cu ei la Londra pentru ca am in Parlament treburi importante", a spus Dragomir, cunoscut ca unul dintre cei mai inactivi deputati, el lipsind din plen chiar si atunci cand s-a votat un proiect de modificare a Legii Sportului pe care il inaintase personal.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.