Dinamo nu a dat prea mare importanta intilnirii de la Londra si asta a costat-o. Tottenham a marcat de trei ori si si-a creat o tona de ocazii in plus, intr-o partida in care ciinii au lasat senzatia ca n-au nici un chef

Cind joci in Anglia, exista citeva ustensile care iti sint absolut necesare. Dopurile de urechi pentru a nu auzi vacarmul si trepidatiile tribunei, un pumn de Distonocalm ca sa te uiti relaxat in ochii plini de furie ai adversarilor, si citeva bucati de carton peste aparatori, asa, pentru orice eventualitate. Daca nu credeti, intrebati-i pe Paraschiv, Radoi sau pe Oli.

Mai sint cazuri, cum a fost aseara, cind putina determinare si un strop de atentie sint de ajuns. Gaev a zis pas la ultimul ingredient si asta i-a usturat pe ciini. Pentru ca leguma de la Constanta, Berbatov, a prins o racheta in stil Bundesliga, pe care bielorusul nici macar n-a mai adulmecat-o, si s-a facut 1-0. "Trebuie sa rezolvam calificarea inainte de meciul din Anglia, pentru ca acolo e greu!".

Sint vorbele lui Mircea Rednic dupa tragerea la sorti. Ca intotdeauna in acest sezon, iar i-a iesit Puriului. Londonezii se pravalesc spre careul lui Dinamo, exact cum am mai vazut intr-un alt meci de cosmar rom

Au mai fost citeva suturi, apoi inca doua-trei ocazii si pina la urma s-au linistit si englezii. E momentul ideal, iar Mendy primeste o minge si nu iarta. E totusi o consolare. Arbitrul fluiera, iar Tottenham se poate relaxa. Dinamo o facuse cu 90 de minute mai devreme.

MIRCEA REDNIC (antrenor Dinamo): "Intr-un fel, ma bucur ca a iesit asa, pentru ca am vazut pe cine ma bazez. Sint unii jucatori despre care s-a scris ca au oferte de la cluburi mari, care ar trebui sa fie multumiti daca mai prind banca de rezerve. Unii si-au cam batut joc de fotbal la acest meci. Cristea e unul dintre cei care m-au dezamagit. La capitolul pozitiv il nominalizez pe Mendy. Mi-a demonstrat ca poate fi un mare jucator"

CRISTI BORCEA (director executiv Dinamo): "Sint dezamagit. Am venit cu sotiile si am vrut sa combinam utilul cu placutul, dar, din pacate, nu am reusit. Nu a fost nici o concentrare. Am contribuit si eu la aceasta relaxare. Nu trebuie sa fie luat ca etalon acest meci in care am evoluat mai slab. E bine ca a venit o astfel de infringere, pentru ca prea ne credeam extraterestri"

Mendy a spart gheata

In primul minut al prelungirilor, Jean Phillipe Mendy a inscris golul de onoare pentru echipa antrenata de Mircea Rednic. In acelasi timp, reusita atacantului a fost prima pentru el intr-un meci oficial la Dinamo, dar, cel mai important, cel dintii gol marcat de ciini pe tarim englez. Pina la partida cu Tottenham, ros-albii jucasera sase partide in aceasta tara fara sa reuseasca sa inscrie vreodata.

IONEL GANEA: "E urit sa termini sezonul asa. Le-am dat ocazia adversarilor nostri sa se bucure. De-abia asteptau!"


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.