Asadar, dupa "seria" partidelor de miercuri, se cunosc primele 12 echipe calificate in saisprezecimile Cupei UEFA, acestea fiind: Blackburn, Nancy, Feyenoord, Espanyol, Ajax, Waregem, Panathinaikos, PSG, Hapoel Tel Aviv, Newcastle, Celta Vigo si Fenerbahce. Amintind de fotbalistii romani aflati cu echipele lor de club in aceasta competitie, sa spunem ca portarul Emilian Dolha nu a putut evita eliminarea Wislei (1-3 la Rotterdam), in vreme ce Ajax-ul integralistului George Ogararu merge mai departe (dupa 3-0 la Waregem), la fel ca si Gabriel Tamas (intrat in min. 88), a carui formatie, Celta Vigo, s-a calificat dupa remiza inregistrata la Palermo.

Luand in calcul si gruparile venite dupa clasarea pe locul 3 in Liga Campionilor, sa mai adaugam ca numele celorlalte echipe calificate in "primavara" UEFA au fost aflate aseara, dupa disputarea ultimei "serii" a Grupelor. Tragerea la sorti a meciurilor din "16-imile" C2 este programata astazi, la Nyon, in urna urmand sa intre si cele doua echipe romanesti, Steaua si Dinamo.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.