Clubul de pe Bega are toate sansele sa-l inregimenteze pe fostul atacant al Nationalei. Jucatorul nu a semnat inca nici un contract, dar a transmis un mesaj Rapidului, o alta grupare care se bate pentru serviciile sale: Timisoara este prioritatea numarul 1.

La Timisoara s-a instalat isteria. Locuitorii orasului de pe Bega asteapta, mai mult ca niciodata, reluarea campionatului de fotbal. Nici un suporter al lui "Poli" nu se mai teme de retrogradare, dupa ce clubul a ajuns sa stea pe o mina de bani. Toate sperantele Timisoarei se leaga de noua echipa, antrenorul Cosmin Olaroiu fiind vazut ca un "facator de minuni". Caramarin, Marius Popa si Ovidiu Petre sunt doar trei dintre multele vedete venite la Timisoara sa se lupte cu granzii Bucurestiului. "Poli" asteapta insa sa-i legitimeze pe Cosmin Contra si Viorel Moldovan. "Gurita" a primit acordul lui Atletico Madrid de a fi imprumutat pana-n vara si va semna pentru Timisoara. "Moldo-gol" se afla intr-o situatie mai dificila, dar sunt sanse mari sa se alature trupei lui Olaroiu.

Ieri, Moldovan a revenit in tara, dupa cinci zile petrecute in Elvetia, unde a discutat despre viitorul sau cu sefii lui Servette. Echipa din Geneva este in faliment, motiv pentru care atacantul roman poate pleca in orice moment, chiar daca mai are contract pe inca doi ani cu elvetienii.

In ultimele zile, Rapid si-a aratat interesul pentru achizitionarea lui Viorel, antrenorul Razvan Lucescu fiind disperat de absenta unui atacant cu experienta in lotul echipei. Golgheterul campionatului, Daniel Niculae, este accidentat, motiv pentru care giulestenii incearca sa-l aduca pe Moldovan, oferindu-i un contract de 100.000 de dolari pana la finalul stagiunii. De asemenea, de serviciile romanului este interesata si FC Köln, echipa clasata pe prima pozitie in liga a doua germana.

"Nu pot spune ca sunt 100% fotbalistul Timisoarei. Mai sunt unele probleme de rezolvat in Elvetia. In principiu, nu va fi nici o problema sa semnez cu Politehnica, dar sa avem putina rabdare. Un lucru este sigur: stiu despre oferta Rapidului, ma onoreaza, dar Timisoara este prima mea optiune", a comentat Viorel Moldovan la sosirea pe aeroportul timisorean.

Cosmin Olaroiu este convins ca Moldovan si Contra vor imbraca echipamentul alb-violet al lui "Poli". Tehnicianul timisorenilor a declarat ca "echipa este mobilizata exemplar de prezenta celor doi mari jucatori. Contra si Moldovan i-au impresionat pe fotbalisti in turneul din Cipru, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Este extraordinar sa-i avem pe cei doi la Timisoara".