Magistratii Tribunalului Bucuresti au acordat, ieri, un nou termen (10 martie) in procesul intentat de Oana Petrovschi antrenorilor sai de la lotul national, Octavian Belu (foto), Mariana Bitang si Lucian Sandu, in vederea unei posibile solutionari amiabile a litigiului.

Avocatul Oanei Petrovschi, Dana Pavelescu, a solicitat instantei amanarea judecarii cauzei pentru o posibila impacare a partilor, el precizand ca s-a intalnit cu presedintele societatii de asigurari ARDAF, care i-a facut anumite oferte fostei gimnaste pentru stingerea litigiului. Pe de alta parte, instanta i-a pus in vedere Oanei Petrovschi sa se prezinte la Institutul de Medicina Legala pe 28 februarie, in vederea efectuarii unei expertize de specialitate. Instanta a mentionat ca, in cazul in care fosta sportiva nu se va duce la data stabilita la IML, expertiza medicala se va face pe baza inscrisurilor aflate in dosarul de fond.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.