64 de persoane au platit cate 10 lei noi pentru o actiune si astfel au intrat in structura clubului din Giulesti. Jean Valvis a prezentat, ieri, lista cu persoanele care au cumparat actiuni la clubul Rapid, printre acestea numarandu-se, in principal, personalitati din lumea culturala.
Actorii Mitica Popescu si Colea Rautu, ziaristul Ovidiu Nahoi, Florian Pittis, prezentatorul Horia Brenciu si pianistul Dan Grigore se numara printre personalitatile care au decis sa faca parte din actionariatul noului Rapid SA, singurul politician acceptat fiind primarul sectorului 6, Cristian Poteras. "De ce Jean Valvis sa fie singur in opozitie? Sa vina alaturi de el oameni care iubesc aceasta echipa. De ce sustinatorii sa nu vina in Adunarea Generala?

Cu aceasta ocazie, am atras oameni atat din viata publica, cat si din Club Aristocratic Rapid si chiar simpli suporteri, pentru ca dorim sa devenim cel mai puternic club", a spus Jean Valvis, care a adaugat ca "nu este placut sa fii in opozitie cu Copos". Cu aceasta ocazie, actionarul Rapidului nu a pierdut ocazia de a-l intepa pe George Copos. "Il felicit public pe George Copos pentru faptul ca a fost ales investitorul anului, insa acum trebuie sa aiba curaj sa faca audit financiar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.