Gigi Becali a mentionat ca dupa ce Mihai Stoica l-a provocat pe Borcea la un meci de fotbal in sala, el si-ar dori o partida cu patronul rapidist George Copos.

Dupa ce Mihai Stoica l-a provocat pe Borcea la un meci de fotbal in sala, finantatorul stelist a mentionat ca ar juca si el o partida cu patronul rapidist George Copos.

"Sa joace ei, intre manageri, eu daca e sa joc fotbal, joc cu Copos, sa vedem cine e mai puternic. Varza il fac, habar n-are, nu stie sa dea cu piciorul in minge. Comunistii l-au invatat altele, intoxicari, dezinformari, nu fotbal. In orice caz, e prietenul meu, e baiat bun, de-aia imi si permit sa fac glume cu el", a spus Becali.

Intrebat daca Rapid are vreo sansa sa ajunga in primavara europeana, avind in vedere ca sta la mina rezultatelor, Becali a replicat, rizind: "Are. Ce e pe 25 decembrie?", revenind apoi: "Sa dea Dumnezeu sa se califice si ei, n-am nimic cu ei. Ar fi bine pentru noi sa ne calificam cu trei echipe, o sa fim mai multi in 2008 in Liga Campionilor".

Intrebat ce parere are de faptul ca Romania ar putea intilni nationala Luxemburgului la Piatra Neamt, in preliminariile Euro-2008, Becali a raspuns: "Cea mai buna parere, e cea mai buna alegere: aer curat, gazon frumos, Pinalti primar, le creeaza toate conditiile".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.