Campioana olimipica a decis sa reia activitatea competitionala incepind de anul viitor.

Antrenorul Matei Stanei a declarat ca a avut o discutie cu fosta sa eleva inainte ca aceasta sa plece in Japonia prin care au decis sa reia antrenamentele incepind din luna martie: "A facut un exercitiu complet la birna si am vazut ca se mai poate. Vom face si sol si sarituri. Am stabilit deja un plan de pregatire in care vom pune accent pe conditia fizica.".

"M-a sunat luni, cu doua zile mai devreme, pentru a ma felicita cu ocazia zilei mele de nastere si am intrebat-o din nou daca isi mentine hotararea. Mi-a spus ca nu mai are nici o ezitare. Chiar daca s-a accidentat acum in Japonia nu este nimic grav iar pina in luna martie are tot timpul sa se refaca. Vrem medalii si la Mondiale si la Olimpiada", a precizat Matei Stanei.

In privinta lui Nicolae Forminte, antrenorul lotului feminin de la Deva, Matei Stanei a declarat: "Sper sa nu inceapa iar cu diverse declaratii ci ar fi mai bine sa-si vada fiecare de treaba lui pentru ca doar Federatia decide ce se intampla in gimnastica romaneasca nu el. Sa-si aminteasca faptul ca la Europene Catalina a luat trei medalii, cit a luat el cu toata echipa. Sportivi de talia Catalinei nu se mai gasesc asa usor in Romania.La concursurile de pregatire va dovedi ca poat fi in forma cea ma buna din nou sa poata concura alaturi de lotul olimpic."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.