Atacantul va sta departe de gazon cel putin opt luni

Nu trecusera decit cincisprezece minute si o contra a lui Dina i-a provocat lui Daniel Oprita una dintre cele mai urite accidentari vazute in ultima vreme. Dupa terifiantele imagini cu genunchiul lui "Dinel" indoindu-se in sens invers celui normal, oamenii au rasuflat usurati atunci cind mijlocasul Stelei a aparut din nou in tribunele lui Ion Oblemenco. Asta dupa ce facuse o scurta vizita si la Spitalul Judetean din Craiova.

Cu piciorul imobilizat de o atela, Oprita parea extrem de speriat asteptind diagnosticul. Se pare ca acesta va fi unul extrem de serios: dislocare de rotula cu rupere de ligamente, o asemenea accidentare putindu- l tine departe de teren mai bine de opt luni.

Oprita are programata o rezonanta magnetica miine, insa numai daca genunchiul i se va dezumfla se va putea pune un diagnostic. Oprita revenise dupa o alta accidentare urita, intindere la ligamentul colateral intern, prilej cu care fusese internat la clinica din Bologna, Isokinetic, acolo unde au ajuns anul acesta si Victoras Iacob, Radoi sau Nesu.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.