Iata ca, in cele din urma, programarea primelor doua etape ale returului in acest inceput de iarna a fost de bun augur pentru dinamovisti, care au obtinut sase puncte in cele doua jocuri. Mai mult, alb-rosii, prin aceste doua victorii, s-au distantat decisiv in clasament in fata rivalelor Steaua si Rapid, care
s-au impiedicat la Craiova, respectiv Petrosani. Pentru a sarbatori cum se cuvine parcursul excelent al echipei in actualul sezon, actionarii din Stefan cel Mare au organizat, duminica seara, la revenirea de la Targu Jiu, petrecerea de sfarsit de an. La binecunoscutul restaurant bucurestean (loc obisnuit de celebrare a succeselor) s-au adunat toti componentii lotului, insotiti de consoarte ori prietene, ca si intreg staff-ul tehnic si administrativ.

De remarcat ca de la cheful "cainilor" n-au lipsit nici fratii Becali (Ioan si Victor), fapt care face tot mai probabila revenirea in randul actionarilor lui Dinamo a lui Giovanni, fostul presedinte al clubului. Desi se aflau la petrecere, dinamovistii au fost cu gandul tot la rivalii stelisti, precum si la ultimul meci din grupa Cupei UEFA, joi, la Londra, cu Tottenham Hotspur. "Avem sanse in Anglia si putem castiga in fata lui Tottenham. Trebuie sa fim insa realisti, deoarece nivelul campionatului nostru este mult sub cel al Cupei UEFA, asta ca sa nu mai vorbim de Liga Campionilor. Obiectivul pe plan intern in 2006 a fost indeplinit, acum asteptam ca la anul sa avem prestatii la fel de bune, care sa ne aduca si calificarea in grupele Ligii Campionilor", a afirmat Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al ros-albilor.

De asemenea, si jucatorii bucurestenilor, in frunte cu Ionel Ganea, au anuntat ca vor merge in Anglia pentru a-i invinge pe cei de la Tottenham: "Teoretic, mai putem fi egalati in campionat de Steaua, dar va fi foarte greu deoarece avem un avantaj considerabil. La Londra? Mergem sa castigam!". Euforic, directorul executiv Cristi Borcea nu a uitat nici el de rivalii stelisti. "Ati vazut voi Mos Craciun ros-albastru? Mosu’ nu poate fi decat alb-rosu", a exclamat Borcea, care a spus ca in aceasta saptamana va negocia cu atacantii Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu prelungirea contractelor.

"Dupa meciul cu Tottenham vom organiza o conferinta de presa in care vom anunta incheierea noilor intelegeri cu Niculescu si Danciulescu. Cei doi isi vor incheia cariera la Dinamo. Claudiu a renuntat la clauza. Nu va pleca nici un jucator de la noi, chiar daca sunt oferte mari pentru Pulhac, Moti, Radu Stefan si Niculescu", a afirmat oficialul din Stefan cel Mare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.