Eventuala demitere a lui Razvan Lucescu ar afecta cit se poate de serios integritatea lotului giulestenilor, el fiind cel care tine echipa unita. Mai multi jucatori sint tentati sa accepte ofertele venite din strainatate, in cazul in care actualul antrenor va pleca de la Rapid. Karamian spune raspicat ca principalul motiv care l-ar determina sa ramina este Lucescu junior

La numai citeva luni dupa ce a traversat o stare de totala incertitudine privind situatia bancii tehnice, Rapidul se confrunta din nou cu o astfel de problema. Daca in vara Razvan Lucescu era chinuit de o mare dilema, nestiind ce sa aleaga intre Rapid si Timisoara, de aceasta data a venit rindul lui George Copos sa tina suflarea rapidista in suspans.

Marele pericol care pindes te clubul giulestean nu este insa doar demiterea lui Lucescu junior, considerata o greseala de marea majoritate a rapidistilor, ci, odata cu ea, si destramarea echipei care ajungea in sezonul trecut pina in sferturile Cupei UEFA. Se stie ca jucatorii sint extrem de atasati de Razvan si nici nu concep o despartire de actualul tehnician, lucru confirmat si in vara, cind componentii lotului alb-visiniu au facut eforturi iesite din comun pentru a-si pastra antrenorul.

In acelasi timp, Razvan Lucescu a fost cel care i-a determinat pe unii jucatori sa refuze oferte avantajoase de peste hotare si sa continue alaturi de el la Rapid. "Nici nu concep ca Razvan sa fie dat afara, nici nu ar fi motive. Alaturi de el am obtinut cele mai mari performante", a declarat Coman. Pe adresa echipei de sub Podul Grant exista in continuare oferte concrete pentru Dani Coman, Marius Constantin, Buga si Maftei, si o eventuala despartire de actualul antrenor de la Rapid urmind sa cintareasca decisiv in hotaririle acestora de a mai continua sau nu in Giulesti.

De asemenea, armeanul Karamian, al carui contract expira in aceasta iarna, a fa- cut o declaratie si mai concludenta: "Am destule oferte tentante, chiar si din Germania, insa imi doresc sa ramin la Rapid pentru Razvan Lucescu".

RAZVAN LUCESCU: "Nu este nici o problema daca voi fi demis. Am trecut prin prea multe ca sa ma mai afecteze. Deja exista o anumita saturatie. Eu voi parasi Rapidul cu fruntea sus si sint convins ca, peste ani, rezultatele mele vor ramine"

VIOREL MOLDOVAN: "Desi Razvan si-a asumat intreaga vina pentru ultimele insuccese, culpa nu o poarta el, ci jucatorii. Sper ca, in retur, sa il am antrenor tot pe Razvan. Cred ca numai cu el Rapid poate sa termine campionatul pe locul doi"

MIRCEA LUCESCU: "Nu vreau sa mai vorbesc despre situatia de la Rapid. Tot ce pot sa spun este ca nesiguranta este cel mai mare rau care poate exista la o echipa"

"Grigorie vrea sa plece!"

Anuntata remaniere din lotul lui Poli incepe sa faca victime. Astfel, pe lista plecarilor de la echipa s-a adaugat, zilele acestea, si numele lui Stefan Grigorie, care ar putea ajunge in Giulesti. Evolutia din tur a ex-dinamovistului nu a reusit sa-l satisfaca pe presedintele lui Poli, Marian Iancu, care a afirmat in dese rinduri ca este dispus sa se desparta de cei care nu pot fi utili echipei. "Plecarea lui Grigorie este posibila. In primul rind e vointa jucatorului de a pleca de la noi", a declarat, ieri, Marian Iancu. (Alexandru Raducanu)

Maftei a fost retrimis la Comisia de Disciplina
Dupa ce a aminat de trei ori judecarea cazului Maftei, Comisia de Apel a FRF l-a trimis din nou la Comisia de Disciplina. Capitanul giulestean a primit o suspendare de doua etape, dupa ce la partida dintre Rapid si Pandurii a vrut sa intre in vestiarul arbitrilor. "A ramas aceeasi suspendare si au trimis cazul inapoi la Comisia de Disciplina. Nu stiu de ce, nu ma pricep eu la legile lor. O sa fiu judecat din nou, dar nu stiu cind", a declarat Maftei.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.