Dinamo Bucuresti va disputa duminica ultima partida de anul acesta din Liga I, pe terenul formatiei care i-a eliminat chiar la Bucuresti din Cupa Romaniei, Pandurii Targu-Jiu. Chiar daca liderul detasat al campionatului nostru va incerca atat sa se revanseze in fata propriilor suporteri pentru rusinea din optimile Cupei cat si sa mentina diferenta de 11 puncte fata de Steaua, alb-rosilor nu le va fi usor, Pandurii rasturnand si calculele Stelei si Rapidului.

Daca de la "mineri" va lipsi chiar atacantul care a semnat calificarea elevilor lui Eugen Neagoe in sferturile Cupei, Ilie Iordache, de la Dinamo vor lipsi mai multi jucatori, printre care Claudiu Niculescu, Dennis Serban si George Blay, toti suferind de diverse afectiuni. Intalnirea Pandurii Targu-Jiu - Dinamo este programata la ora 13, fiind transmisa in direct de NationalTV.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.