George Copos e foc si para pe jucatorii sai si pe tehnicianul Razvan Lucescu. Patronul Rapidului spune ca nu mai are rabdare sa apara rezultatele pe care si le doreste si ameninta ca va pune presiune, in continuare, pana cand lucrurile vor intra pe fagasul normal. In plus, fostul vicepremier promite ca se va implica la echipa pentru ca rapidistii sa nu devina perdantii Ligii I.

Averea: Sunteti la fel de suparat cum erati dupa meciul cu Pandurii?

George Copos: Da, normal ca sunt. Cum sa nu fiu?

I-ati amenintat atunci pe jucatori ca vor fi remanieri in lot...
Asa, si?

Ati pus presiune pe ei. Ati vazut ca si Razvan Lucescu acuza faptul ca nu e niciodata liniste la echipa.

Pai, ce vrea? Sa transformam Rapidul in pensiune? Sa le fac jucatorilor contracte de 150.000 - 200.000 de dolari si sa nu existe presiune, tensiune, obiective? Asa e bine?

Nu stiu, dumneavoastra stiti!

Pai, va zic eu, in stilul asta vom ajunge looserii Romaniei (se enerveaza). Hai sa zic perdantii, nu looserii! Asta o sa devina Rapid! Echipa perdantilor! Si stiti cand o sa avem rezultate in forma asta, fara presiune, fara sa ma implic? In viata de apoi! Atunci...

Care este situatia lui Razvan? Va continua?

(Intrerupe brusc discutia). Auziti, haideti ca am treaba. Va multumesc mult.

Trage de Ovidiu Sabau

Desi nu a dorit sa faca niciun comentariu oficial referitor la problema schimbarii tehnicianului, George Copos pare decis sa renunte la serviciile lui Razvan Lucescu. Cel putin acestea sunt semnalele primite de la Bistrita, de unde Jean Padureanu, presedintele Gloriei, sustine ca patronul Rapidului il solicita pentru a negocia trecerea lui Ovidiu Sabau (foto) in Grant.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.