Transferul atacantului lui Olaroiu in Italia sau Spania devine foarte probabil, dupa prestatiile excelente din Champions League

E limpede ca ofertele pentru Nicolae Dica vor curge pe adresa clubului din Ghencea pana la sfarsitul anului. Aplaudat ca un idol sau injurat ca la usa cortului pentru ratarile sale monumentale, Dica este jucatorul despre care se vorbeste cel mai mult in aceste zile. Capitanul ros-albastrilor, Mirel Radoi, a declarat imediat dupa jocul de la Lyon ca se teme ca Dica nu va mai juca din primavara pentru Steaua. "Dupa aceste goluri fantastice si dupa cum a evoluat in aceasta competitie si in campionat, este foarte greu sa crezi ca el va mai juca pentru Steaua. Si-a facut singur cadoul de Mos Nicolae si cred ca el poate juca pentru orice echipa mare din Europa", a spus Radoi. Aceleasi superlative le-a gasit si Petre Marin: "Ii doresc lui Mos Nicolae Dica sa plece la o echipa mare din strainatate, pentru ca este foarte important pentru el si familia lui", a spus Marin.

Cel mai bun jucator la Lyon

Site-ul UEFA l-a desemnat pe Nicolae Dica cel mai bun jucator al partidei Lyon-Steaua, fotbalist despre care sursa amintita a precizat ca romanul merita urmarit. Dica a marcat 4 goluri in Liga si a impresionat de fiecare data atunci cand s-a aflat pe teren.

10.000 de euro pentru fiecare jucator

Egalul de la Lyon i-a adus lui Gigi Becali 300.000 de euro, iar jucatorilor Stelei prime in valoare de 10.000 de euro. Chiar daca nu a obtinut mai mult din meci, Steaua a lasat impresia ca reprezinta o echipa cu potential, care este capabila sa intoarca partide grele in favoarea ei. In cazul unei victorii, stelistii ar fi luat dublul sumei anuntate de Becali pentru remiza.

Profit de 8,1 milioane euro

In urma participarii in grupele Ligii Campionilor, Steaua a obtinut nu numai prestigiu, ci si o gramada de bani:
- 2 milioane euro de la UEFA pentru calificarea in grupe
- 2,4 milioane euro de la UEFA pentru cele 6 jocuri
- 2,5 milioane de euro din vanzarile de bilete:
- 850.000 euro cu Lyon
- 1.300.000 euro cu Real Madrid
- 350.000 euro cu Dinamo Kiev
- 1.200.000 de euro pentru cele 5 puncte acumulate

Olaroiu e multumit

Antrenorul Stelei s-a declarat multumit de evolutia echipei si a declarat ca nu ar fi fost de mirare ca Steaua sa fi castigat meciul cu Lyon. "Am respectat prea mult pe Real Madrid si Lyon. Acum consider ca avem experienta necesara sa nu mai facem aceasta greseala. Imi reprosez ca in anumite momente echipa nu a avut luciditate suficienta in joc", a spus Olaroiu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.