Programata initial pentru dimineata zile de ieri, la ora 03:30, revenirea delegatiei steliste de la Lyon s-a produs abia la ora pranzului. Din cauza cetii de la Bucuresti, ros-albastrii au ales sa innopteze in Franta, dar sosirea tot n-a fost lipsita de probleme.

Aeronava care transporta delegatia campioanei Romaniei a plecat din Franta ieri dimineata, in jurul orei 07:30 si a ajuns pe Aeroportul "Henri Coanda" la ora 12:00, dupa ce pilotul a fost nevoit sa faca unele manevre de asteptare din cauza vizibilitatii reduse. De asemenea, nici finantatorul Gigi Becali nu a putut reveni la Bucuresti la ora stabilita. El a sosit in Bucuresti cu avionul sau particular dupa aterizarea echipei, desi plecase din Franta inaintea acesteia. Aeronava lui Becali a survolat un timp indelungat spatiul aerian, punandu-se la un moment dat problema unei aterizari la Constanta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.