Dezinvolti si curajosi, stelistii au obtinut un rezultat de egalitate pe terenul celei de-a treia echipe cotate la bursa cistigarii Ligii. Nicolae Dica a marcat din nou un gol de senzatie, al patrulea in competitie. Gigi n-ar trebui sa mai caute sud-americani. Are deja unul

Oli incepe cu echipa stas, cu aceea pe care o recita copiii atunci cind vor sa-si masoare iubirea pentru echipa campioana. Patru oameni sint in pericol de a rata primul meci din Cupa UEFA si totusi, paradoxal, stelistii fac un presing mai sufocant decit gulerul unei camasi scrobite la marul lui Adam.

Houllier are in teren minjii, dar Ben Arfa pare deja gata sa iasa in lumina hipodromurilor. Croseteaza tricoul lui Stancu sa vina fix pe coloana vertebrala a acestuia. Goool! Nu trec decit doua batai de inima ros-albastre si Dica marcheaza din pasa lui Paraschiv. Marcheaza si, odata cu executia asta, duce numarul fotografiilor de inramat la patru.

Un fotbalist care face preluare pe piept in careul lui Lyon, sutind apoi dintr-o foarfeca laterala, trebuie sa schimbe tricoul pentru a creste in continuare. Steaua nu se retrage dupa gol, semn ca, odata cu disparitia tensiunii de a se califica mai departe, jucatorii si-au redescoperit bateriile utilizate la Kiev. Trec doar 10 minute de la golul lui Dica, si Ghionea contempla zborul lui Diarra, imagine in oglinda a golului marcat de Sergio Ramos in Ghencea.

1-1, si din nou ne aratam limitele, ca un copil care scoate limba la trecatori de dupa fusta mamei. Suteaza Cristocea, si Thereau trece agonizant de aproape de golul care i-ar fi adus familia printre rindurile personajelor non grata din apropierea Lyonului. Egalitate la pauza, ca doar asta le place francezilor. Libertate avem, fraternitate mai putin. Francezii incep sa conduca valsul reprizei a doua.

Mirel se simte ca nu este inca in plenitudinea fortelor. Scapa Nicolita... dribleaza un adversar, dar trage departe, mai degraba spre Cupa UEFA, decit spre Liga Campionilor. Incearca si Dica un lob care i-ar fi adus admiratia urmasilor lui Napoleon, dar mingea trece peste. Ei incearca totul pe partea lui Ben Arfa, dracul asta cu picioarele de ceara. Se termina totul, cortina se trage peste reprezentatia Stelei in Liga Campionilor. Aplaudati, va rugam! In picioare.

Din nou gol din faza fixa

Steaua a primit la Lyon, din nou, un gol din faza fixa, dupa ce, in minutul 12, Diarra, nemarcat in careu, a reluat in plasa, dupa o lovitura de colt. Este al patrulea gol pe care ros-albastrii il primesc dintr-o asemenea faza in Liga Campionilor, dupa cele din meciurile cu Real Madrid, Lyon si Dinamo Kiev, toate incasate pe teren propriu.

Radoi, titular in premiera

Steaua a inceput jocul de aseara cu capitanul Mirel Radoi inca din primul minut pe teren. Este primul meci pe care inchizatorul il joaca din postura de titular in Liga, dupa ce la meciul din Ghencea, din etapa trecuta, cu Dinamo Kiev, a fost doar rezerva, inlocuidu-l ulterior pe Sorin Paraschiv.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.