Masurat de Speedball - Meridiana, cel mai puternic sut tras de Adi Mutu in timpul partidei Fiorentina - Lazio, scor 1-0, din etapa disputata duminica in Serie A, a atins viteza de 79 km/h!

Chiar daca nu si-a atins tinta, balonul trimis de "Briliant" in minutul 66 al partidei s-a clasat pe locul 9 in topul intocmit de firma specializata din Italia. Pe locul 10 in ierarhia in care Donadel este lider cu 96 km/h, decarul roman al Fiorentinei mai apare de doua ori: pe locul 10 cu 68 km/h si pe locul 12 cu o viteza a executiei ce s-a oprit la 59 km/h, ambele suturi fiind, de aceasta data, trase pe spatiul portii. Daca asa stau lucrurile pe gazon, la volanul Ferrari-ului sau, Mutu sta mult mai bine in ce priveste viteza. In luna august, el a fost surprins de aparatele radar circuland pe autostrada Bologna - Firenze cu 205 km/h!

In alta ordine de idei, Adrian Mutu a cazut pe locul patru in clasamentul jucatorilor din Serie A dupa disputarea etapei a 14-a, in urma mediei notelor primite in principalele publicatii din Italia. Internationalul roman, care are o mediei a notelor de 6,58, e depasit de Daniele De Rossi (AS Roma - 6,63), Cristiano Doni (Atalanta - 6,61) si Corini (Palermo - 6,60).


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.