In ultimul timp, apele s-au involburat din nou la Rapid, in special dupa semiesecurile din ultimele zile, 0-0 cu Panathinaikos (in UEFA) si 1-1 cu Pandurii (in Liga I). In urma acestui ultim rezultat al giulestenilor, chiar antrenorul Razvan Lucescu (altfel foarte apreciat in "Grant"), a fost contestat vehement de o parte a suporterilor, care i-au cerut demisia de la timona formatiei.

Cum toata lumea cunoaste capriciile patronului George Copos, nu ar fi o surpriza prea mare ca boss-ul giulestean sa renunte (cum a mai facut-o o data) la serviciile tanarului tehnician, chiar in aceasta iarna. Faptul pare cu atit mai probabil cu cat Rapidul se afla foarte aproape de a rata, dupa jocul dintre PSG si Panathinaikos, accederea in "primavara" Cupei UEFA, in conditiile in care, pe plan intern, "visiniii" au sanse infime la titlul de campioana.

In aceasta conjunctura nefavorabila fiului sau, Mircea Lucescu a iesit din nou la rampa, de acesta data, prin declaratii aproape disperate, prin care cere vehement conducerii Rapidului sa nu il demita din functie pe Razvan. "Sunt niste prosti cei de la Rapid, daca se despart de Razvan. Daca vor face asta, atunci nu au nicio legatura cu fotbalul. Nicaieri in lume nu s-a vazut ca un club sa demita un tehnician cand, nu cu mult timp in urma, l-a adus pe locul sase in Europa. Va spun eu, daca vor face aceasta greseala, nu vor mai ajunge in veci sa faca o asemenea performanta. Aici ma refer in primul rand la Zotta (n.r presedintele giulestenilor), care ar trebui sa fie liantul intre actionari si echipa, dar imi dau seama ca nu este capabil de asa ceva", a spus, pentru NewsIn, Lucescu senior.

Tehnicianul lui Sahtior nu a fost prea surprins privind posibila intentie a lui George Copos de a-l aduce in Giulesti pe Ladislau Boloni, in locul fiului sau. "Nu trebuie sa mire pe nimeni atitudinea lui Copos. Il cunosc foarte bine, fiindca si in perioada in care eu pregateam pe Rapid, dupa un meci mai slab, imi cauta inlocuitor. Dar vreau sa i-o spun si lui ca, daca face aceasta mare greseala, atunci s-a dus cu aceasta echipa", a subliniat Mircea Lucescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.