Fundasul lui Rapid, Vasile Maftei, a declarat, miercuri, ca nu poate pleca in vacanta in strainatate pentru ca risca sa intre in puscarie, ca urmare a incidentului de la Atena, unde a fost retinut trei ore pe aeroport, fiind confundat cu un infractor cu acelasi nume si data de nastere.

Maftei a mentionat ca trebuie sa trimita amprentele la Interpol pentru a putea avea acces pe viitor in spatiul Schengen. "Eu inca astept sa merg sa rezolv problema pentru ca nu pot sa plec nicaieri in spatiul Schengen. Aveam programata vacanta, dar nu mai pot sa plec pentru ca oriunde ma duc in spatiul Schengen o sa ma trimita inapoi sau in cel mai rau caz ma baga la puscarie. Trebuie sa ma duc sa las amprentele pentru ca altfel nu mai intru in spatiul Schengen pina in 2009 parca, atunci cind expira interdictia", a explicat capitanul echipei Rapid.

Fundasul nu crede ca Rapid a avut un tur de campionat ratat si spune ca persoanele din conducere ar trebui sa ajute echipa in momentele delicate.

Intrebat daca jucatorii rapidisti se tem ca vor fi dati afara in pauza competitionala, asa cum a amenintat principalul actionar al clubului, George Copos, Vasile Maftei a raspuns: "Nu stiu daca se teme cineva. A fost meciul asta in care am pierdut doua puncte in anumite conditii. Eu cred ca puteau si cei care acuza acum sa sara sa ne ajute in momentele astea in care avem nevoie. Am pierdut doua puncte pentru ca am fost prosti, dar le-am pierdut in conditiile in care la 1-0 Buga scapa singur se ridica fanionul, iar in ultimul minut nu se mai ridica fanionul si e ofsaid. Ce sa facem? Nu trebuie sa gasim alibi ca am pierdut din cauza arbitrajului".

Referitor la o posibila demitere a antrenorului Razvan Lucescu, capitanul rapidist a mentionat ca nu se pune problema ca tehnicianul sa fie dat afara. "A plecat Razvan? Nu cred ca se pune problema. Nu pleaca nimeni de la Rapid", a precizat Maftei.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.