Valvis a gasit solutia pentru iesirea din pasa proasta pe care o traverseaza Rapidul. Potrivit actionarului echipei de sub Podul Grant, cea mai buna varianta pentru ca elevii lui Razvan Lucescu sa-si revina este ca patronul George Copos sa plece din Giulesti

Averea: Domnule Valvis, cum comentati situatia de la echipa?

Valvis: Ce sa mai zic? In acest moment se vad roadele, si puneti ghilimele, politicii manageriale extrem de proaste duse de Copos.

Concret? La ce va referiti?

Cu biciul nu se face nimic! Amenintarile astea la adresa jucatorilor, ca vor fi dati afara, nu ajuta cu nimic. Este aberant ce face Copos! El are o mare responsabilitate si, va spun sincer, situatia tensionata de la echipa i se datoreaza numai lui. Baietii sau Razvan nu au nici o vina. Nu este posibil sa stai in timpul campionatului sa negociezi cu jucatorii contractele. Trebuiau facute din vara. Ca sa nu mai spun ce greseala este sa-l ameninti pe Lucescu ca il dai afara! Nu va dati seama ce se alege de Rapid? Razvan face o treaba foarte buna, isi face datoria, este constructiv, apropiat de baieti...

Cum se poate rezolva situatia asta?

Rapidul va merge bine numai daca pleaca Copos! Si vorbesc foarte serios! Chiar ma gandesc sa-i fac o oferta sa-i cumpar actiunile pe care le detine... Nu 99%, asa cum spunea, el are de fapt doar 59%.

Credeti ca are vreo intentie sa vanda?

Nu stiu, vom vedea. Asta e democratia. Ma voi consulta cu oamenii mei si voi face o propunere avantajoasa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.