Asadar, in asteptarea disputei Olympique Lyon - Steaua si a celorlalte confruntari de maine, intreaga atentie a microbistilor romani, spanioli, germani si nu numai, va fi indreptata in aceasta seara spre meciurile din ultima etapa (a 6-a) a grupelor Ligii Campionilor.

In acest sens, de departe, capul de afis al respectivei runde il reprezinta duelul de pe "Nou Camp", dintre detinatoarea trofeului, FC Barcelona, si Werder Bremen, in care ambele combatante se vor bate pentru locul doi calificant (dupa Chelsea Londra) din Grupa A. Cu alte cuvinte, intrand in febra intalniri, calculele ne arata ca Barca - aflata la a 16-a partida fara infrangere "acasa" - este obligata sa invinga pentru a accede in "optimile" competitiei, in timp ce nemtilor de la Werder le-ar fi suficient si un egal pentru a merge mai departe. In cazul in care nu va invinge, echipa catalana va deveni prima detinatoare a trofeului ramasa in afara Ligii dupa faza grupelor, durerea riscand sa fie cu atat mai mare cu cat, chiar in ziua confruntarii, barcelonezii vor stabili recordul de 400 de meciuri jucate in cupele europene.

Cum toate aceste aspecte ii lasa reci pe cei din Bremen (veniti dupa trei victorii consecutive in Liga), este interesant de vazut cum se va termina respectivul "razboi" catalano-german, la fel putandu-se vorbi si despre restul confruntarilor, in care, exceptand grupa Stelei (cu Lyon si Real calificate detasat), batalia pentru pozitiile 2-3 se anunta extrem de "incinsa".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.