Rusia a cistigat, ieri, Cupa Davis, invingind Argentina, la capatul uneia dintre cele mai disputate finale din istorie. Eroul europenilor s-a numit Marat Safin, care l-a invins pe Jose Acasuso in meciul cu numarul cinci, la scorul de 2-2. Chiar daca in tribunele Complexului "Olimpic" din Moscova s-a aflat si megastarul Diego Armando Maradona, Argentina n-a putut tine piept masini de tenis rusesti, cu un Safin in cea mai buna forma. In prima intilnire, Davydenko a dispus in patru seturi de Chela (6-1, 6-2, 5-7, 6-4), pentru ca Nalbandian sa restabileasca egalitatea, cu o victorie in trei seturi identice, 6-4, in fata lui Safin.

Punctul slab al sud-americanilor a fost perechea de dublu Calleri/ Nalbandian, invinsa simbata de Safin/ Tursunov, cu 2-6, 3-6, 4-6. Ieri, Nalbandian si-a demonstrat inca o data valoarea, cind a cistigat si impotriva lui Davydenko (6-2, 6-2, 4-6, 6-4), dar Safin a adus cea de-a doua cupa Rusiei, dupa succesul in trei seturi din meciul cu Acasuso (6-3, 3-6, 6-3, 7-6).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.