Dumitru Dragomir. Un nume cu rezonanta in peisajul fotbalului autohton, care a devenit si mai recunoscut dupa Revolutia din 1989, cand a fost ales pentru prima oara presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal pe data de 30 septembrie 1996. Desi mare sef in sportul rege de mai bine de zece decenii, lui "Corleone" nu-i este deloc rusine cu locurile natale.

Printre cei mai buni prieteni ai sai, de care isi aduce aminte cu placere ori de cate ori are ocazia, in special in emisiunile televizate, este un anume Eugen Nemoiu, care la randul sau detine o porecla, Puiata. Mandru nevoie mare ca nu a fost uitat de "cappo di tutti cappi", tovarasul lui Mitica Dragomir isi aduce aminte cu placere de anii copilariei. Cand impreuna au avut tot felul de peripetii, dar in care Mitica de la Liga a demonstrat inca de pe atunci cat de abil, cat de ager este la minte.

"Oare ce as putea sa va zic eu de Dumitru Dragomir? Il vede toata lumea, aproape in fiecare zi, la televizor! Am fost si inca mai sunt bun prieten cu el, il stiu pe Mitica de foarte de mic. Am facut gradinita impreuna, la fel si scoala generala. Cat era ziulica de lunga, stateam unul cu celalalt. Iar cum era atunci, asa este si acum. Adica ii mergea bila, era foarte ager la minte. Pe deasupra, ne facea pe toti sa radem, glumea aproape intr-una. Ce sa mai, Dragomir a fost, este si va fi un fenomen cate zile va avea", povesteste cu zambetul pe buze Eugen Nemoiu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.