Meciul cu Bayer Leverkusen a lasat urme adinci in lotul dinamovist. Astfel, la partida cu FC National, este foarte posibil ca Mircea Rednic sa nu poata conta pe trei dintre jucatorii sai de baza. Este vorba de George Blay, Cosmin Moti si chiar de Niculescu, eroul de miercuri. Atacantul are o afectiune lombara, iar cei doi fundasi au suferit contracturi muscul

Dinamo s-a calificat dupa 16 ani in primavara europeana, iar Claudiu Niculescu a fost eroul serii. Cele doua goluri marcate de el au adus victoria in fata lui Bayer Leverkusen si accederea in optimile de finala ale Cupei UEFA. Mai mult, Claudiu a reusit sa inscrie fiind chiar accidentat!

In a doua repriza, la o saritura la cap, virful alb-rosiilor a cazut pe spate si s-a lovit destul de urit. Desi cu dureri, atacantul a tacut si a rezolvat meciul, cu o execut ie de exceptie. Dupa final, durerile s-au accentuat. Niculescu a suferit o afectiune lombara, care este posibil sa-l tina pe tusa in prima etapa a returului, acasa, cu FC National.

Nu este, insa, singura problema a lui Mircea Rednic. Pe linga Claudiu, doi dintre titularii liniei de fund sint si ei incerti pentru jocul cu bancarii. Cosmin Moti are o contractura musculara, de aceeas i afectiune suferind si George Blay. Cei trei sint in pericol sa nu prinda meciul cu Nationalul, dar, daca antrenorul crede de cuviinta, ar putea sa-i forteze pe fotbalis tii sai.

A vrut sa ia galben!

In finalul meciului, atacantul, care mai acumulase inca un cartonas galben in grupa, a incercat din rasputeri sa fie avertizat, pentru a fi suspendat cu Tottenham. In cazul in care ar fi reusit, virful ar fi fost sigur ca nu risca o absenta fortata in primavara. Arbitrul l-a iertat insa, iar singurul indisponibil disciplinar in Anglia este Dennis Serban.

Alex Baltoi iese la atac

Alexandru Baltoi, imprumutat in vara la Otelul, are probleme si medicale, dar si cu sefii galatenilor. "Am fortat, si genunchiul s-a umflat din nou, iar, in acest timp, am primit o singura prima. Acum simt o raceala intre mine si conducere. M-am simtit excelent la Galati si nu cred ca meritam acest tratament", a declarat Baltoi, care recunoaste ca singurul sprijin a venit de la Mircea Rednic. Luni, el va incepe un program complex de recuperare.

ALEXANDRU BALTOI: "Ii multumesc lui nea Mircea Rednic, pentru ca datorita dinsului am fost la o clinica in Belgia, unde mi s-a curatat meniscul"


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.