Dupa ce presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca va merge la UEFA sa i se faca dreptate in cazul Dorinel, pentru ca in tara se fac numai abuzuri, antrenorul lui FC Arges a ramas ieri indiferent.

"Poate sa faca ce vrea domnul Muresan. Vom vedea cine castiga. Cert este ca s-a facut dreptate!", au fost cuvintele lui Dorinel. Mai mult, antrenorul spera ca in cel mai scurt timp sa se transfere si ca jucator la FC Arges: "Nu cred ca va fi o lovitura transferul meu la Pitesti. Daca nu merit, nu voi juca. Piturca m-a sustinut si ii multumesc. O sa fac tot posibilul ca prin jocurile mele sa ajut nationala, pentru ca imi doresc foarte mult sa revin printre "tricolori". Sunt cu pregatirea la zi!".

Munteanu va incerca pana la meciul cu Poli Timisoara, de saptamana viitoare, sa devina jucatorul lui FC Arges pentru a putea ajuta echipa din Trivale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.