Fostii campioni mondiali de Formula 1, Nigel Mansel si Emerson Fitipaldi, precum si Ricardo Patrese, pilotul care a adunat cele mai multe curse din istorie, vor concura anul viitor pe strazile Bucurestiului, in perioada 18-20 mai, in cadrul unei etape din Grand Prix Masters.

Ieri, directorul general al GP Masters, Scott Poulter, a semnat un protocol cu organizatorul evenimentului, Harmut Beyer, si cu primarul Capitalei, Adriean Videanu, prin care s-a stabilit ca intrecerile sa se desfasoare pe un circuit stradal in jurul Palatului Parlamentului, cu o lungime de 3,2 kilometri. Astfel, bucurestenii vor avea ocazia sa urmareasca mai multe curse in cele trei zile de concurs, printre care FIA GT, GT 3, Formula 3 Marea Britanie si Cupa Dacia Logan, preturile biletelor fiind cuprinse intre 20 si 75 de euro pentru tot weekend-ul, in vreme ce VIP-urile vor scoate din buzunare cate 800 de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.