"In ceea ce priveste obiectivul calificarii in primavara europeana, aceasta imi produce cele mai mari ingrijorari: intr-adevar , usurinta cu care am tratat meciul cu Hapoel Tel Aviv ne costa acum cu varf si indesat. Desi, daca ne gandim la acel 2-4 pe care Hapoel l-a facut la Paris, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Suntem condamnati sa ne aparam sansele in meciul de la Atena. Sa speram ca Dumnezeu va fi rapidist si ca vom merge mai departe", a scris Copos pe blogul sau.

De altfel, patronul giulestenilor a tinut sa sublinieze ca are incredere deplina atat in antrenori cit si in echipa: "Cred foarte mult in echipa tehnica a Rapidului si, de asemenea, cred foarte mult in jucatori, chiar daca avem un lot decimat: Mazilu nu poate sa joace, probabil nici Coman si nici Burdujan. Nu pot decat sa tin pumnii pentru ca la Atena sa obtinem un rezultat care sa ne ajute sa ne calificam. In campionat, acum la sfarsit de tur ne aflam pe locul al III-lea, datorita diferentei de golaveraj. Dar fotbalul este inca un joc de mare noroc, unde poti sa pierzi o frumusete de meci ratand zeci de ocazii uriase de gol, in timp ce adversarul fructifica una singura".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.