N-a trecut decat o saptamana de la partida retur a Stelei din Champions League cu Dinamo Kiev (1-1) si bomba a explodat in Ucraina. Unul dintre cotidianele importante a publicat un material incendiar despre finantatorul Stelei, Gigi Becali, caruia i se reproseaza ca ar fi mituit brigada de arbitri din Cehia, condusa de cehul Jaroslav Jara.

Acesta a anulat doua goluri echipei Dinamo Kiev, dintre care unul a fost perfect valabil. Potrivit aceluiasi ziar din Ucraina, UEFA poate ancheta acest caz si daca se va dovedi adevarat, Jara urmeaza sa fie suspendat pe viata.
A patit-o Rothlisberger. Un caz similar s-a petrecut in urma cu 10 ani, cand elvetianul Kurt Rothlisberger i-a oferit 68.000 de euro colegului sau din Blarus, Vladimir Jukov, pentru a-i ajuta pe elvetienii de la Grasshoppers intr-o partida din Champions League disputata impotriva lui Auxerre. Sentinta UEFA a fost definitiva, iar Rothlisberger scos definitiv din arbitraj, desi a facut recurs.

Cernat nu crede in scenariul respectiv. Mijlocasul Florin Cernat a negat ca ar crede povestea cotidianului din Ucraina, chiar daca Jara a anulat doua goluri pentru echipa lui. iNu pot sa cred asa ceva. E adevarat ca a scos de doua ori mingea din poarta. Dar de aici si pana la ce se spune despre el, e cale destul de lunga. UEFA, in cazul in care se va sesiza, va demara o ancheta", a comentat Cernat pentru ziarul "Averea".

Gigi s-a enervat. Finantatorul din Pipera a sarit ca ars atunci cand a auzit ce s-a publicat in ziarul din Ucraina: "E incredibila aceasta poveste pe care am auzit-o. Hai, domne, lasati-ma cu prostiile astea!" au fost singurele cuvinte ale lui Becali legate de povestea teribila publicata de ziarul ucrainean.
FRF il apara. Mircea Mihail, seful Departamentului de Organizare al FRF a declarat ca nici un angajat al clubului Steaua nu a luat contact cu brigada de arbitri pe durata sejurului in Romania. "FRF nu are nici un amestec in aceste murdarii care apar in presa din Ucraina. Arbitrii nu au fost tot timpul in preajma observatorului UEFA si bineinteles a mea. Nu stiu cine are interesul sa fabrice asemenea fabulatii. Este ridicol!", a spus Mircea Mihail.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.