Desi Lucescu jr. a spus ca va fi apt pentru Atena, sansele ca Dani Coman sa fie pe teren sint reduse. El se intreaba daca in situatia actuala ar putea ajuta echipa mai mult decit un portar sanatos. Singura metoda de refacere este cea a infiltratiilor. Dupa RMN-ul efectuat ieri, doctorul Rapidului e rezervat

Primul semnal de alarma a aparut la finalul meciului cu Mlada Boleslav, cind s-a aflat ca Dani Coman a avut nevoie de infiltratii pentru a putea intra pe teren. Cu toate acestea, a fost cel mai bun jucator al giules tenilor, si nimeni n-ar fi crezut ca ex-pitesteanul acuza dureri groaznice la umar. A urmat apoi partida cu Nationalul, in care titularul Rapidului n-a figurat nici macar pe banca de rezerve, fiind inlocuit cu brio de camerunezul Edel.

Suporterii au rasuflat usurati cind Razvan Lucescu anunta la conferinta de presa ca "Dani a fost menajat si va fi apt de joc pentru intilnirea decisiva de la Atena". Peste noapte, insa, lucrurile s-au schimbat considerabil, situatia goalkeeper-ului rapidist devenind incerta. "Coman este indisponibil. Probabil Razvan a mizat pe vointa fantastica a acestui baiat, cind a spus ca va fi in teren cu Panathinaikos, dar dupa rezonanta magnetica pe care i-am facut-o astazi (n.r. - ieri) eu sint destul de rezervat. Durerea persista si este aproape insuportabila, asa ca decizia este mai mult a lui", a declarat pentru Sport Total, medicul giulestenilor, Marian Dumitru.

Opinia pesimista a acestuia a fost intarita si de Dani Coman, care a recunoscut ca prezenta sa intre buturile Rapidului, la meciul de joi, este pusa serios sub semnul intrebarii. "In acest moment nu ma simt prea bine. Am dureri mari si trebuie sa vorbesc cu domnul doctor pentru a vedea daca mi se pot face infiltrat ii, pentru ca altfel nu pot juca. Depinde si ce riscuri sint, dar nu stiu daca in starea in care ma aflu acum pot ajuta echipa mai mult decit ar putea-o face un portar sanatos, vom vedea ce se va intimpla", a spus titularul nationalei.

Edel in poarta?

Ingrijorati de situatia incerta a lui Daniel Coman, oficialii rapidisti incearca sa-l treaca in ultimul moment pe lista UEFA pe camerunezul Edel, care a avut o evolutie apreciata in partida de campionat cu FC National. Rapidul nu-i are trecuti pe lista inaintata la forul european decit pe Coman si pe Minca, deoarece in momentul in care s-a intocmit actul respectiv, situatia portarului de culoare era neclara, ulterior fiind declarat jucatorul Rapidului.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.