Meciul de la Arad a fost precedat de contre dure intre Lacatus si Mititelu vizavi de palmaresul celor doua combatante. Dupa meciul de ieri, UTA are o victorie in plus, obtinuta greu in finalul partidei.

Cele doua combatante au oferit un spectacol destul de animat celor aproximativ 8.000 de spectatori prezenti la stadion. Craiova, decimata de accidentari, a aliniat o formatie foarte tanara, destul de neexperimentata, dar care a rezistat destul de bine atacurilor aradene. De cealalta parte, elevii lui Marius Lacatus parca au vrut mai mult victoria si au obtinut-o pe final prin golul lui Hidisan.

DEZACORD

Patronul oltenilor a fost primit cu ostilitate la Arad, din cauza declaratiilor sale cu privire la palmaresul celor doua echipe si a faptului ca a declarat ca echipa sa este campioana provinciei. "Mititelu, sa stii, mic ai fost, nimic vei fi", se putea citi pe un banner afisat de galeria aradeana. Elevii lui Stefan Stoica au incercat sa fie alaturi de patronul lor, sa faca un meci bun si mai ales sa scoata un rezultat de exceptie. N-au reusit acest lucru, dar au fost laudati dupa meci de catre tehnicianul oltean. "Am pierdut demn, nu este usor, dar asta e viata. Oricum, sunt foarte multumit de acesti copii minunati pentru ca unii dintre ei sunt la prima lor partida din Liga 1. Din pacate am fost invinsi, am luat un gol pe final, dar nu sunt suparat. Le multumesc baietilor pentru altruismul de care au dat dovada", a spus Stefan Stoica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.