Tehnicianul lui FC Vaslui, Viorel Hizo, a spus sambata, la finalul meciului pe care echipa sa l-a castigat in fata lui Poli Timisoara, cu 1-0, in cadrul etapei a 17-a a Ligii I, ca este foarte dezamagit de modul in care se comporta oficialii formatiei de pe Bega. "Sunt fericit ca am batut o echipa foarte buna, careia i-am fost superiori. Timisorenii ar trebui sa se potoleasca si cu acuzele la adresa arbitrajului. Inainte de meci am vazut conducerea Timisoarei si am ramas dezgustat. S-au comportat mai rau decat cei de la o echipa din ligile inferioare. Au injurat arbitrii pe tot parcursul meciului. Nu am auzit in viata mea asa ceva", a spus Hizo.

Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, era, la finalul partidei, extrem de satisfacut de evolutia fotbalistilor sai. "De opt ani nu m-am mai imbatat, dar acum o sa o fac. Sunt extrem de fericit. Tin sa felicit intreaga echipa, care a jucat extraordinar. Suntem singura echipa din Romania care evolueaza cu doi juniori in echipa (n.r. Mardare si Neagu) la fiecare meci. Nu ma intereseaza ce spun timisorenii. Am demonstrat ca FC Vaslui se afla pe un trend ascendent. Am castigat clar pe teren".

Porumboiu a vorbit si despre situatia jucatorului Viorel Frunza, care a declansat un scandal in saptamana premergatoare meciului, sustinand ca a fost contactat de Poli Timisoara pentru un eventual transfer: "Frunza mai are contract cu FC Vaslui inca doi ani de acum incolo. Daca ar fi sa plece, ar putea pleca doar din vara".

De cealalta parte, tehnicianul lui Poli Timisoara, Alin Artimon, a considerat ca arbitrii partidei au avut o prestatie modesta. "Felicit jucatorii pentru atitudinea si dorinta de care au dat dovada. Am pierdut o partida pe care am controlat-o in totalitate. Am pierdut pe erorile noastre. As avea sa spun cate ceva la adresa arbitrajului, dar prefer sa ma abtin", a declarat Artimon.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.