Elevilor lui Mircea Rednic le-a trebuit o ora sa schimbe rezultatul de pe tabela in meciul cu Ceahlaul. Totusi, chiar daca mai greu, "cainii" au obtinut o noua victorie, gratie reusitelor lui Danciulescu (60) si Ionel Ganea (90+3)

Dupa ce si-a asigurat in proportie de 70% calificarea in primavara europeana in Cupa UEFA, Dinamo uita prestatiile bune din campionat.

Mai nou jucatorii dinamovisti nu mai sunt favorizati de arbitraj ca pe vremuri si simt asta pe propria piele in prima repriza, cand Claudiu Niculescu este luat cu "fulgi cu tot" in careu, dar "centralul" Bratu lasa jocul sa continue. Ar fi fost primul 11 m al dinamovistilor in acest campionat. Prima repriza se termina cu bucurestenii in atac, insa nici Niculescu din lovitura libera si nici Danciulescu nu reusesc sa il invinga pe portarul nemtean.

Imediat dupa pauza Rednic face miscarea castigatoare: il scoate pe Predescu si il arunca pe Ganea. Golul vine abia in minutul 60 dintr-o pasa de exceptie a lui Denis Serban si fructificata de Danciulescu. Dupa o alta jumatate de ora plictisitoare cu pase date aiurea si centrari nefructificate de ambele parti "cade" si al doilea gol a lui Dinamo dupa o combinatie superba a lui Niculescu - Ganea finalizata de ultimul.

Astfel, dinamovistii termina turul in postura de campioni de toamna si se gandesc cu relaxare la meciul cu Leverkusen, de miercuri, din grupele Cupei UEFA.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.