Basarab Panduru a facut o noua criza de nervi, dupa ce echipa pe care o antreneaza, Farul Constanta, a pierdut (0-2), pe teren propriu, in fata lui CFR Cluj. Tehnicianul despre care se spune ca la Timisoara vorbea cu conducatorii numai prin intermediul antrenorului secund s-a dezlantuit, punandu-l in dificultate pe arbitrul de rezerva Sorin Utica, care a trebuit sa isi foloseasca toata forta pentru a-l opri pe "Pandi" sa navaleasca in teren pentru a cere socoteala "centralului". Arbitrii ar trebui sa se ingrijoreze pentru soarta lui Panduru, acestuia putand sa ii explodeze vreo vena daca se mai enerveaza atat de tare.

Basarab Nica Panduru s-a intors asa cum il stiam. Tehnicianul celebru prin crizele sale de nervi cu care i-a bagat in sperieti in special pe oficialii si ziaristii din Timisoara a fost cuminte doar cateva meciuri pe banca tehnica a Farului Constanta. Picatura care a umplut paharul pentru fostul international a reprezentat-o arbitrajul brigazii conduse de Sebastian Coltescu la meciul pierdut (0-2) de "rechini", pe teren propriu, in fata lui CFR Cluj.

"Arbitrii cred ca si-au facut treaba, iar Dan Petrescu are dreptate cand ii face nenorociti. Iar daca ma trimite in tribuna, sa ne trimita pe toti ca poate or sa stea ei pe banca. Sa ne trimita pe noi, toti antrenorii, in tribuna, ca noi nu avem voie sa spunem nimic. Au venit montati de la inceput, s-a vazut practic din prima repriza, cand nu ne-au lasat sa jucam deloc, baloane clare care erau pentru noi erau date contra. Nu stiu daca la acel gol a fost ofsaid, dar am avut un 11 metri clar, acum, fara sa vad fazele, si daca dadeam gol in prima repriza, altfel se juca meciul", a rabufnit Panduru la conferinta de presa de la finalul intalniri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.