Tinarul Robert Muresan a fost angajat de o echipa finlandeza sa concureze in 2007 in toate etapele CM de motociclism, la clasa 125 cmc

Robert Muresan nu va avea 16 ani impliniti cind va lua startul in primul sau sezon complet al Campionatului Mondial de motociclism, la clasa 125 cmc. Sportivul aradean a semnat un contract cu echipa finlandeza Ajo Motorsport, astfel ca el va fi prezent pe grila de start a tuturor celor 17 Mari Premii programate in 2007, incepind cu cel al Qatarului, din 10 martie.

Motocicleta de top

Este o premiera pentru Romania, asa cum o premiera a fost, in acest an, primirea de catre Roby a unui wild-card care i-a permis sa ia startul in trei etape, cea mai buna clasare obtinind-o in Cehia, locul 27. La Assen (Olanda), el a fost al 32-lea, iar in Turcia nu a reusit sa ia startul, insa problemele pe care le-a avut au fost cauzate, in mare masura, de rudimentarul motor pe care l-a avut la dispozitie, model Aprillia 2003, si acesta cu destule deficiente.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.