Arbitrii care au oficiat la meciuri din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I si care au comis erori, au fost pedepsiti de catre Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA)

Astfel, partidele la care vor "fluiera", vor avea loc la matineu, in cadrul esalonului secund al campionatului romanesc. De pedeapsa nu a scapat nici fiul presedintelui CCA, Augustus Constantin, care va conduce de la centru intalnirea dintre Industria Sarmei Campia Turzii si Dacia Mioveni, un meci important al Seriei B din Liga II, oaspetii fiind candidati la promovare.

De asemenea, asistentul Octavian sovre a primit cea mai mare pedeapsa din partea Comisiei de arbitrii si a fost retrogradat pentru o perioada nedeterminata sa oficieze la meciuri din divizia secunda. Cei doi arbitrii au fost retrogradati datorita greselilor facute la derby-ul vestului, dintre Poli si UTA, scor 2-0, cand Augustus Constantin l-a eliminat eronat pe aradeanul Siomion, dupa interventia asistentului sovre. Jucatorul care ar fi trebuit eliminat in urma unei imbranceli in careul UTA-ei ar fi trebuit sa fie fundasul Rusu. CCA a pus marea parte a vinei pentru cele petrecute la acea faza pe seama pe umerii asistentului Octavian Sovre, caruia i-au dat o vacanta neplatita, pe termen nelimitat.

Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, nu l-a uitat nici pe Alexandru Tudor, care a gresit in repetate randuri la partida dintre Unirea Urziceni si Dinamo Bucuresti, scor 1-1. "Centralul" bucurestean s-a ales si el cu un meci din Seria A a Ligii II, Sportul Studentesc - CS Otopeni.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.