Chiar daca avea infirmeria plina inaintea partidei, plus cei doi titulari suspendati, Mircea Rednic a aliniat o echipa care nu a semanat deloc cu cea care a remizat la Urziceni. In sensul ca a jucat fotbal.

Averea: A fost cel mai greu meci din cariera de antrenor al lui Dinamo?

Mircea Rednic: Cu siguranta. Am sustinut pana acum ca adversarul cel mai dificil a fost Beitar, dar partida cu FC Brugge a fost deosebita. Mi-a fost foarte greu sa alcatuiesc echipa in conditiile in care nu am putut sa aliniez "11"-le de baza.

A pierdut Dinamo doua puncte sau a castigat unul?

Este evident pentru toata lumea ca belgienii au avut posesia mingii. Dar asta nu e totul, pentru ca cele mai importante ocazii ni le-am creat noi. Am fost foarte periculosi pe contraatac si puteam castiga in minutele de prelungire.

Dinamo este la un pas de primavara europeana...

E adevarat. Tocmai de aceea sunt multumit. Victoria lui Tottenham de la Leverkusen ne avantajeaza. Cred ca mai avem nevoie doar de un egal cu nemtii. Dar, dupa felul cum a jucat FC Bruges la 0-0, cand si-au creat multe ocazii, spun ca rezultatul este echitabil.

Care a fost cheia succesului in aceasta seara?

Nu pot spune decat ca am avut un portar bun si inspirat in prima parte a jocului. Apoi situatia s-a schimbat. Oricum, m-a deranjat ca belgienii au dat vina pe arbitraj. A prelungit meciul cu sase minute de era sa pierdem avionul si, asa cum a dat penalty impotriva noastra, putea acorda 11 metri la Blay.

Galamaz: "Un pic de penalty"

Singurul dinamovist suparat la Brugge era George Galamaz. El a facut un meci bun per ansamblu, dar a comis un gest imprudent in careu si i-a dat motive arbitrului sa arate punctul cu var. "Am primit un cot in gura la acea faza", a explicat fundasul, care a aratat plasturele lipit pe barba. "Totusi a fost un pic de penalty", a recunoscut dinamovistul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.