O stewardesa a companiei Blue Air a fost agresata, iar mai multe scaune deteriorate

Suporterii formatiei Dinamo si-au reamintit joi de benzinariile devastate in Bulgaria in urma cu un an si au provocat un nou scandal de pedigree international inainte de meciul cu FC Bruges din Cupa UEFA. Pentru ca jucatorii sa nu se simta izolati in Belgia, conducerea dinamovista a facut eforturi financiare pentru ca 150 de fani sa ajunga la meci.

Calatoria s-a facut cu doua avioane ale companiei Blue Air, dar zborul spre Ostende a fost un cosmar pentru pilotii uneia dintre aeronave. Circa 40 de fani dinamovisti, majoritatea cu mult alcool in singe, au facut scandal inca inainte de decolare, batindu-se fie intre ei, fie cu taximetristii de pe "Baneasa" sau cu jandarmii din zona aeroportului. Se pare ca rivalitatile intre doua factiuni adverse, pe tema "subventiilor", ar fi stat la originea incaierarilor.

Speriat, comandantul aeronavei a refuzat decolarea, dar a fost linistit de citiva pasageri si zborul a inceput. Bataile au fost reluate insa imediat dupa ce avionul a decolat, ingrozind prin intensitate personalul de bord, dupa ce a fost lovita trapa. Situatia s-a calmat cu greu, dupa ce o stewardesa a fost lovita, dar spaima a persistat pina la aterizare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.