Descrierile Bucurestiului aparute in presa ucraineana se impart intre critici aduse la adresa curateniei din oras si laude la adresa civilizatiei locuitorilor si a publicului din Ghencea.

"Hopa! Asta este Europa!", a titrat "Komsomolskaia Pravda". "De la 1 ianuarie, Romania intra in UE. Ce ar fi de spus? Noroi pe strazile orasului, pe care romanii il numesc "cel mai mare din estul Europei" (in realitate, Bucurestiul este o data si jumatate mai mic decat Kievul la populatie)", a notat publicatia citata, care aminteste si de tratamentul aplicat de public jucatorului Florin Cernat: "Pana si romanul din Kiev, Florin Cernat, a testat pe propria piele ospitalitatea compatriotilor. Cand a fost inlocuit, intregul stadion a scandat furios impotriva sa. Flo, care i-a avut in tribuna, printre sustinatori, pe tatal sau, pe sotia si sora sa (cum o fi fost pentru ei?), s-a dus linistit pe banca".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.