La fel ca Steaua si Rapid, si Dinamo a remizat in meciul disputat in aceasta saptamina in cupele europene

Meciul de la Bruges a parut a fi tot traseul lui Dinamo din aceasta toamna comprimat in 90 de minute. Noroc, echilibru, forta si fragilitate totodata, care au dus la un rezultat multumitor.

Primele 30 de minute au fost de cosmar: Gaev parea sa fi preluat, imbracind un tricou inscriptionat ciudat - Hayeu in locul numelui bielorusului, si nesiguranta dublata de noroc a altei persoane. El a scapat de doua ori mingea in situatii limita, dar balonul s-a plimbat pe linga linia portii.

Dinamo a parut timorata de miza jocului, iar cind a prins curaj a si marcat: Niculescu a trimis in plasa o pasa de la Pulhac.

Belgienii au egalat dintr-un penalty acordat dupa un fault al lui Galamaz, iar Dinamo a pornit in cautarea golului victoriei. Danciulescu, intrat in locul lui Ganea, a fost insa neinspirat, Pulhac a fost egoist la o faza care reclama combinatia cu un coechipier mai bine plasat, iar Niculescu a ratat in ultimele secunde o ocazie rarisima.

Dinamo a reusit sa termine cu fruntea sus prima partida din istoria clubului in care nu a pierdut in fata unei echipe belgiene in cupele europene.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.