Intre ironii si laude. Reactiile dupa meciul de marti cu Dinamo Kiev continua sa soseasca. Ziarele din Ucraina critica prestatia brigazii de arbitri, iar despre Bucuresti spun ca este un oras murdar, dar cu oameni civilizati.

Cel mai vehement a fost cotidianul Komsomolskaia Pravda. "Arbitrul ne-a anulat doua goluri valabile. La prima faza, pentru un joc periculos al lui Kleber, fundasul stelist, mult prea sensibil, se prabuseste la pamant. 'Accidentatul>> Goian, inca in viata dupa cum am putut vedea, a revenit dupa cateva secunde. La a doua faza, centralul era la zece metri de locul evenimentelor, in timp ce asistentul, la minimum 25. Cine vede mai bine? Rodrigo era in ofsaid, dar nu participa la faza", a atacat publicatia ucraineana.

In schimb, ziarul Delo a scris ca locul 3 ocupat de Steaua este un rezultat deosebit: "Primul punct obtinut de Dinamo Kiev a pus cruce aventurii europene. Rezultatul a fost echivalent cu o infrangere, victoria era obligatorie. In ciuda declaratiilor 'napoleonice>> ale conducatorilor stelisti, calificarea in Cupa UEFA este o performanta remarcabila pentru o echipa de acest calibru. Lyon si Real Madrid au alta clasa, in nici una dintre celelalte grupe favoritii nu au dominat atat de categoric".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.