Gigi Becali a recunoscut ca a avut emotii spre finalul meciului de marti seara cu Dinamo Kiev. "In prima repriza am fost peste ei, dar au avut o singura lovitura si au dat gol. Simteam ca vom egala. Cred ca Cernat si-a facut meseria, la Kiev este munca lui", a spus Gigi Becali
Boss-ul din Ghencea crede ca jocul Stelei ar fi fost diferit in Liga Campionilor daca ar fi evoluat si Radoi, care a debutat in acest sezon al competitiei europene in meciul cu Dinamo Kiev, dupa o perioada mai lunga de indisponibilitate, in urma operatiei la genunchi. Referitor la ultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor, Gigi Becali a spus ca Steaua va merge relaxata in Franta, pentru "a juca fotbal" in intalnirea cu Olympique Lyon. Oficialul stelist i-a remarcat la meciul cu Dinamo Kiev pe Nicolita, Stancu si Thereau, despre care a spus ca au jucat foarte bine, dupa care s-a referit si la celelalte doua echipe romanesti angrenate in competitiile europene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.