"Briliantul" a intrat in programul lui Juventus. Romanul are insa sanse mari de a trece in vara la AS Roma

Adrian Mutu s-a antrenat, luni seara, cu Juventus Torino pe Stadionul "Santiago Bernabeu" din Madrid, a anuntat presa italiana. "La Gazzetta di Parma" scrie ca "Briliantul" se afla la primul antrenament oficial de la sosirea sa la gruparea torineza, desi atacantul roman s-a mai pregatit sub comanda lui Fabio Capello si in cantonamentul de la Sisport.

Mutu, care este suspendat pana pe 18 mai, dupa ce a fost depistat pozitiv, urma sa asiste aseara, in tribuna, la partida Real Madrid - Juventus Torino, din prima mansa a optimilor de finala ale UEFA Champions League. Desi integrat in programul lui Juventus, Mutu ar putea pleca totusi de la Torino in aceasta vara. Aldo Spinelli, presedintele lui Livorno si cel care a ajutat decisiv pe Juventus sa-l legitimeze pe Mutu, a declarat in ultimele zile ca romanul va fi moneda de schimb pentru Cassano. Ieri, Spinelii a precizat pentru "Tuttosport" ca exista posibilitatea unui schimb intre Mutu si Cassano. "Ceva adevar exista in cazul acestui posibil schimb. Cassano are o relatie excelenta cu Fabio Capello, care a si declarat despre el ca este cel mai bun produs al fotbalului italian din acest moment", a spus Spinelli. Directorul general al lui Juventus, Luciano Moggi, a oferit lui AS Roma suma de 22 de milioane de euro si Mutu in schimbul lui Cassano.

Totusi, administratorul delegat al lui AS Roma, Rossella Sensi, a declarat ca doreste sa prelungeasca intelegerile cu Totti, Cassano si Montella


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.