Dupa o tuica de manastire, Mircea Sandu i-a cerut IPS Teofil sa-l mai tempereze pe enoriasul Gigi Becali

Presedintele FRF l-a amendat pe Gigi Becali pentru declaratii necuviincioase la adresa sa, dar razbunarea lui nu s-a oprit aici, Mircea Sandu plingindu-se staretului de la Manastirea Pingarati de comportamentul latifundiarului din Pipera. Nasu’ si-a spus oful dupa sedinta Comitetului executiv, in care s-a decis marirea cuantumului amenzilor pentru injurii si calomnii. Mircea Sandu l-a rugat pe Inalt Prea Sfintitul Teofil sa il povatuiasca pe finantatorul Stelei sa nu il mai denigreze.

"Il apreciez pe Gigi Becali ca da bani la manastiri, dar mai povatuiti-l si dumneavoastra sa isi corecteze comportamentul. Nu este normal ca, dupa ce spune ca este credincios, sa vina la mine sa ma faca vagabond si hot", i s-a plins Mircea Sandu staretului Teofil pe parcursul discutiei, dupa care a donat si el un milion de lei vechi, pe care probabil ii va deconta din fondurile primite de la UEFA.

Rugaciune pentru nationala

Inaltul prelat i-a oferit presedintelui FRF tuica facuta la manastire, iar Mircea Sandu i-a promis preotului ca va veni in vizita impreuna cu jucatorii nationalei inaintea meciului Romaniei cu Luxemburgul din martie, anul viitor, desi oficial nu s-a stabilit daca partida din preliminariile Euro 2008 se va disputa aici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.