Presa spaniola i-a informat pe “lilieci” despre scandalurile de la Steaua

Steaua va disputa miine, de la ora 20.00, pe stadionul din Ghencea, mansa-retur din "16"-imile de finala ale Cupei UEFA, impotriva formatiei FC Valencia. In partida-tur, "liliecii" s-au impus cu scorul de 2-0. Presa spaniola de ieri a notat ca scandalurile se tin lant la Steaua, situatie care se transforma intr-un atu pentru echipa lui Ranieri.

"Valencia spera sa pescuiasca in ape tulburi", a scris cotidianul "Las Provincias", care i-a informat pe "alb-negri" ca patronul Gigi Becali este in conflict deschis cu suporterii, dupa plecarea lui Rica Neaga in Coreea de Sud. "Acest scandal face ca partida cu Valencia sa treaca in plan secund. Marul discordiei este Neaga. Fanii romani au protestat fata de decizia de transferare a jucatorului, cerindu-i lui Becali sa plece din Ghencea.

Patronul a anuntat ca nu va mai permite accesul gratuit la stadion al suporterilor care protesteaza si i-a amenintat ca vor fi dati afara din arena, daca acestia vor scoate batistele albe pe parcursul meciului cu Valencia", a notat cotidianul spaniol, care a tras concluzia, ca la Bucuresti, "atmosfera este rarefiata de scandaluri".

"Las Provincias" a amintit si conflictul dintre Becali si ziaristii pe care i-a numit "tradatori". "El se gindeste chiar sa nu le permita accesul la antrenamente si meciuri", scrie cotidianul citat.

Aceeasi idee a fost preluata si de alte ziare. "Panorama Actual" a subliniat ca meciul Steaua-Valencia este eclipsat de conflictul dintre Gigi Becali si suporterii stelisti, iar "Europa Sur" afirma ca "Valencia va vizita o echipa aflata in razboi".

Ultimatum pentru Ranieri

Nici echipa levantina nu e ferita de tensiuni. Presa spaniola mentioneaza ca soarta antrenorului Claudio Ranieri depinde de meciul de la Bucuresti. "Viitorul antrenorului atirna de un fir de ata. El va fi destituit in momentul in care echipa va suferi o noua infringere", a notat "Marca".

"Ranieri e deja condamnat", a declarat un consilier al Valenciei pentru cotidianul citat. Oficialul a precizat ca Ranieri va face deplasarea la Bucuresti doar pentru ca n-a fost timp pentru aducerea altui tehnician. Italianul nu vrea sa se dea insa batut si a transmis conducatorilor un mesaj: "Sint viu, respir, am multa treaba de facut". Si ziarul "As" semnaleaza: "Ranieri este dependent de Bucuresti. O eliminare in fata Stelei l-ar arunca pe antrenor de la cirma Valenciei".

"Liliecii" vor sosi la Bucuresti astazi, la ora 13.45, si se vor caza la Hotelul Marriott, acolo unde se afla si sediul clubului Steaua. Spaniolii vor face antrenamentul oficial de la ora 20.00. Pe lista indisponibililor a fost trecut si fundasul Marchena, suspendat pentru aceasta partida.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.